sobota, 23 listopada 2013

Slowfoodowe bajanie, czyli Slow Food opanowuje cały świat


Na bloga Slowfoodowe bajanie zaglądają osoby z całego świata.
Singapur, Filipiny, Malezja, Rosja,  po prostu szaleństwo.

Pozdrawiam sympatyków ruchu Slow Food z całego świata i dziękuję za odwiedziny na moim blogu.

I to dla Was właśnie zdjęcia z przygotowywania ogórków kiszonych w domu.







Chrzan, niezbędny do przygotowania ogórków kiszonych.

Bez świeżego kopru ogórków nie zrobimy. 

Czosnek także jest niezbędny. 











Ogórki trzeba także umieć wkładać, żeby zmieściło się ich jak najwięcej. 

















UWAGA:

Wykorzystanie materiałów ze źródeł zewnętrznych.

Wszystkie materiały zamieszczone w tym poście pochodzące z innych źródeł, niż źródła autora, mają podane linki do stron źródłowych.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz