tag:blogger.com,1999:blog-4248378331122202836.post4845751512658181566..comments2023-05-24T01:48:33.452-07:00Comments on slowfoodowe bajanie: Slowfoodowe bajanie blog, czyli VII edycja Eko-Festynu w Lublinie LubelszczyznaNasPasjonujehttp://www.blogger.com/profile/17163817258396947766noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4248378331122202836.post-77274297385553777132014-10-21T11:17:49.523-07:002014-10-21T11:17:49.523-07:00Pani Jolu. Wspaniałe jest, że Polacy coraz częście...Pani Jolu. Wspaniałe jest, że Polacy coraz częściej doceniają naturalne, ekologiczne, regionalne produkty i potrawy z nich przygotowane. Przemysłowa papka zalegająca półki supermarketów nie ma w sobie pierwiastka ludzkiego, który jest tak ważny w kulinariach. A pasztet jest pyszny i ma niezwykły smak :)LubelszczyznaNasPasjonujehttps://www.blogger.com/profile/17163817258396947766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4248378331122202836.post-67288098992485427602014-10-21T09:02:29.500-07:002014-10-21T09:02:29.500-07:00Piękny artykuł i zdjęcia. Zdjęcie z pasztetem z lę...Piękny artykuł i zdjęcia. Zdjęcie z pasztetem z lędźwianu zwłaszcza udane. Szczególnie, że właśnie pasztet zajął drugie miejsce w konkursie ekologicznych produktów bezmięsnych.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08963207481864456337noreply@blogger.com